huis zonder makelaar verkopen
Hello Home Slim verkopen, zonder makelaar.
De diensten van hello home bieden echt een meerwaarde, daar een goeie presentatie en beschrijving van je huis heel belangrijk is. Na één bezoek en één dag werd m'n' huis verkocht. Ik zou Hello Home aan iedereen aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden over hellohome. Het huis van mijn ouders stond al 15, jaar te koop. Het had ook al bij een makelaar te koop gestaan, maar zonder resultaat. Na het lezen van een artikel over hellohome, hebben we ze uitgenodigd voor een informatief gesprek. Mijn ouders stonden er wat weigerachtig tegenover, omwille van het begrip sociale" media, wat voor hun het" onbekende is. Maar ze hebben er dan toch mee ingestemd, en gelukkig maar, want het huis was verkocht, 3 weken na lancering. We waren heel blij met de mooie foto's, leuke lay-out van de site van de woning, maar we zijn vooral tevreden omdat onze ouders nu verder kunnen met hun plannen, die ze gemaakt hebben voor hun verdere leven. En dat dankzij de verkoop van hun huis via hellohome. Eerlijk gezegd waren mijn man en ik wat bang om onze enorm grote villa met grote tuin zelf te verkopen.
Verkoop Anders Huis verkopen zonder commissie Coaching Makelaar.
Daphné de zaakvoerster van verkoop anders is een gedreven persoon die je bijstaat met professioneel advies waardoor je pand op zeer korte tijd word verkocht en spaar je ook nog eens de commissie van een makelaar uit. Aarzel niet om met verkoop anders in zee te gaan en wees ook een tevreden klant. Daphne is echt een aanrader! Ze komt meteen zeer professioneel en joviaal over. Meteen de juiste antwoorden op de soms moeilijke vragen. Kort samengevat: een plezier om mee samen te werken. Heel vlotte samenwerking! Daphné heeft de expertise in huis die woordspeling kon ik niet laten liggen om vastgoed snel en aan de correcte prijs te verkopen.
Je huis verkopen zonder makelaar: 5 onmisbare tips homify.
Huis verkopen zonder makelaar voordelen. Om goed af te kunnen wegen of je zelf je huis wilt gaan verkopen zonder makelaar zetten we allereerst even de voor en nadelen op een rij zodat je kunt beslissen of dit voor jouw situatie handig en wenselijk is. De voordelen zijn.: Een flinke k ostenbesparing: je kunt natuurlijk flink wat kosten besparen wanneer je zelf je eigen huis verkoopt, maar reken jezelf niet rijk.
Huis verkopen/kopen zonder makelaar Blog De Notarissen.
Onderneming of organisatie. 0347 32 30 50. Van maandag tot en met vrijdag kunt u ons tot 17.00 uur bereiken. Huis verkopen/kopen zonder makelaar. Als u zelf een huis koopt of verkoopt is het van belang dat afspraken snel en duidelijk worden vastgelegd.
Zelf uw eigen huis verkopen zonder makelaar?
Full service hulp. 1 op 1 ondersteuning door een gediplomeerde vastgoedcoach. Hulp bij alle onderdelen van het verkoopproces. Toegang tot de volledige modules van pakket 1. Gratis lidmaatschap van de. 123 vrienden community. Deskundige hulp van de vastgoedcoach. U wilt zelf uw woning, appartement of grond verkopen zonder een dure makelaar. Met de deskundige hulp van de gediplomeerde vastgoedcaoch is dat geen probleem. Daarbij houdt een notaris toezicht op de wetten en regels. Veel meer dan bij een makelaar krijgt u inzicht in het proces en bepaalt u zelf wat er gebeurt. U krijgt de hulp zo intensief als u zelf wenst.: van een volledig Verkoop-zelf-je-huis Pakket tot intensieve 1 op 1 ondersteuning. Hulp op maat. Zo intensief als u zelf wenst, maar altijd deskundig! Correct met wetten en regels onder toezicht van een notaris! Tips om uw huis sneller te verkopen. Vele tips en tricks die nuttig zijn bij de verkoop! Meer winst voor de verkoper. Verhoog de waarde van uw woning op vele manieren! De leiding over het proces. U heeft zelf de touwtjes in handen en de vinger aan de pols, dat houdt de vaart er in!
Je huis zelf verkopen slim je huis verkopen en bespaar veel geld.
Ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden aan iedereen die zijn huis goed maar ook vlot wil verkopen. Flo uit Hoeilaart. We waren echt onder de indruk van de gedetailleerde waardebepaling en wisten precies wat onze woning waard is. Bjorn uit Kontich. Dankzij de sterke marketing kregen we onmiddellijk een hoop bezoekaanvragen en was de woning op 2 weken aan de vraagprijs verkocht. Willy uit Meise. Toen de woning online kwam kreeg onmiddellijk 15 aanvragen waarvan 5 absoluut nog voor de kijkdag wilden komen kijken. Op 2 weken heb ik 15.000 euro boven de vraagprijs kunnen verkopen. Alexander uit Kontich. Ik ben een projectontwikkelaar in Antwerpen en ik werk voor al mijn projecten met IMMO IQ. Vooral hun fotos en sociale media campagnes hebben voor mij altijd goed gewerkt. Dries uit Antwerpen. Bij het tweede bezoek was mijn appartement verkocht aan vraagprijs en nam de koper ook nog eens mijn gordijnen over. 2 weken later zaten we bij de notaris voor de compromis. Nathalie uit Deurne. Nadat IMMO IQ de marketing en documenten voor een commercieel pand had verzorgd, besloot ik om ook de gezinswoning te koop te zetten.
Zelf je huis verkopen zonder commissie en zonder makelaar AMJ Vastgoed Houthalen-Helchteren.
IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/handelspanden.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/te-koop.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/te-huur.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/faq.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/over-ons.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318showpost. in de kijker. /fa-share-alt/ DEEL MET UW NETWERK. /fa-envelope-o/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF. Lees vorige berichten. Lees hier onze Privacy Cookies regels. /fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATEStypebloggingm0cate0sn0rm0c7va0showpost. in de kijker. /fa-fire/ TRENDING DEZE MAANDtypeonehidepost. DE ABDIJHOEVE in Houthalen TE KOOP. VERKOCHT Bent u op zoek naar een handelspand? Bekijk dan zeker ons aanbod. Niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons en w. Nieuwbouw stadswoningen in Houthalen. Prachtige nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers, inpandige garage en private tuin Deze 3 prachtige nieuwbouw. Sfeervol horecapand te koop in Rekem Lanaken. VERKOCHT in huurkoop Bent u op zoek naar een handelspand? Bekijk dan zeker ons aanbod. Niet gevonden wat u zoekt? 2015 AMJ Vastgoed Houthalen-Helchteren. All rights reserved. Abonneer u op onze blog. diensten7faq10handelspanden1in, de kijker6nieuws8te, koop3verhuurd11verkocht12., AMJ Vastgoed Houthalen-Helchteren: Zelf je huis verkopen zonder commissie en zonder makelaar.
Huis verkopen zonder makelaar: Goed te doen, maar kost hoop tijd RTLZ.
Als" ik vervolgens bereken wat ik bespaard heb aan makelaarskosten en dat bij elkaar optel kom ik op een uurtarief van 250 euro voor de tijd die ik erin heb gestoken, berekent hij. Na de verkoop kreeg de Groninger de smaak te pakken. De ondernemer is een platform, Gmak, gestart om doe-het-zelvers te helpen bij de verkoop van hun woning. In" een moeilijke, lastige markt kun je het door een expert laten doen. Maar in een overspannen markt krijgt een makelaar vandaag een huis in de verkoop, terwijl hij al weet wie het wil kopen. Hij plant een bezichtiging en het is rond. Nul werk, maar wel een vette rekening. Ik gun ieder z'n' brood, maar dat is zonde als je het zelf ook kan." Zelf je huis verkopen: waar je op moet letten. Bepaal wat je allemaal zelf wil doen. Foto's' maken en bezichtigingen begeleiden zijn goed zelf te doen. Je huis in de markt zetten vergt wat meer skills, zoals kennis van social media en marketing. Een internetmakelaar kan dat laatste uit handen nemen voor een goedkoper tarief dan een reguliere makelaar. Hoeveel tijd heb je? Je eigen huis verkopen kost een hoop tijd.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal attesten kunnen voorleggen en moet de verkoopadvertentie verplicht bepaalde informatie bevatten. Zo krijgen de potentiële kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. Keuringsattest van de elektrische installatie. Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan.

Contacteer ons

huis verkopen via makelaar of niet kosten makelaar verkoop huis vastgoed makelaar rotterdam verkoop huis zonder makelaar stappenplan huis verkopen zonder makelaar zelf je huis verkopen zonder makelaar wat kost een makelaar om je huis te verkopen huis zonder makelaar verkopen kosten makelaar bij verkoop