immo makelaar
Error Title.
Home Masimmo Vastgoed.
Immo te koop en te huur Dewaele vastgoed met advies.
Dewaele in cijfers. Immo in je mailbox. Waar wil jij graag wonen? Kopen of Huren. Blijf op de hoogte. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang binnen de minuut ons nieuwste aanbod in je mailbox! Zo heb jij als eerste de kans om een bezoek te plannen! Bij Dewaele beschikken we steeds over een uitgebreid gamma aan nieuwbouw te koop en te huur. Ontdek ze snel! Met al onze Dewaele kantoren organiseren we heel wat momenten waarop bezoekers de mogelijkheid hebben om hun nieuwe thuis te kiezen. Meest gestelde vragen. Wanneer kan de eigenaar mijn huurprijs indexeren? De eigenaar van een huurwoning kan de huurprijs jaarlijks op de datum van inwerkingtreding van de huurovereenkomst indexeren, mits aan een aantal formaliteiten wordt voldaan. Hoeveel verkooprechten moet ik betalen op de aankoop van mijn woning? In Vlaanderen zul je 10% verkooprechten betalen op de aankoopprijs van het onroerend goed. Het tarief voor Brussel en Wallonië bedraagt 125%. In sommige gevallen kun je verminderingen genieten zoals klein beschrijf, abattement, enz.
Vastgoedmakelaar worden? Van diploma tot titularis BIV.
Om die erkenning te krijgen, moet je aan enkele vereisten voldoen en moet je een erkenningstraject doorlopen. Wie als bediende voor een erkend vastgoedmakelaar werkt, heeft zelf geen BIV-erkenning nodig en valt steeds onder de verantwoordelijkheid en het toezicht van een makelaar. Bedienden die ook bestuurder, zaakvoerder of vennoot zijn, worden daarentegen op" onweerlegbare wijze vermoed" de activiteit als zelfstandige uit te oefenen en hebben wél een BIV-erkenning nodig. Als je je aanvraag om vastgoedmakelaar te worden indient, zal je moeten aangeven welke activiteiten je wil gaan doen: bemiddeling verkoop en verhuur, syndicschap beheer en/of rentmeesterschap. Deze keuze is erg belangrijk en op verschillende manieren bepalend voor je stage. Vastgoedmakelaars in spe kunnen we een vastgoedopleiding aan een hogeschool of een ondernemersopleiding Vastgoedmakelaar bij Syntra zeker aanraden. Toch is elk Bachelordiploma van minimum niveau 6 in het Europees kwalificatiekader EQF toegelaten om de stap te wagen. Concreet voor Belgische diplomas: als je geen vakspecifieke opleiding hebt gehad, moet je minstens over een Bachelor beschikken.
Vastgoed kopen en verkopen Oximo, dé 1% makelaar.
Verkopen aan 1% commissie? Contacteer ons voor een gratis schatting Ontdek jouw Oximo voordelen. Alles wat je verwacht van een makelaar. Dankzij onze persoonlijke aanpak en kennis van zaken, staan we met ons team steeds klaar om jou te begeleiden bij de verkoop van je woning.
Uw Ilimmo vastgoedmakelaar Verkoop voor en kwalitatief verhuur vastgoed van ILIMMO. vastgoed.
ILIMMO: Uw vastgoedmakelaar voor de regio Kempen. Uw vastgoedmakelaar voor kwalitatief vastgoed. Welkom bij ILIMMO, uw vastgoedkantoor mét ambitie, bestaande uit een gedreven team van erkende vastgoedmakelaars met uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt. Bij ons bent u geen nummer, u kan rekenen op een excellente service met directe opvolging en feedback. Per dossier maken wij een verkoopstrategie op maat en zetten we alle middelen in om een geslaagde verkoop te realiseren. Wij begeleiden u graag doorheen het volledige verkoopproces met service na verkoop. realistische en marktconforme waardebepaling.
Home ImmoVivo.
Ben je op zoek naar een erkende vastgoedmakelaar dan ben je bij Immo Vivo aan het juiste adres! Immo Vivo werd in 2014 opgericht door Tom Voet. Zijn passie voor vastgoed gecombineerd met zijn zin om te ondernemen vormde het fundament voor de lancering van Immo Vivo.
CO IMMO Een Netwerk van Vastgoedmakelaars.
Haal CO IMMO in huis. Met de restyling van onze huisstijl en website, de uitbreiding van onze diensten, de kracht van ons netwerk én ons enthousiasme overtuigen wij u. Hartelijk welkom op onze website. Annick, Kris, Vicky en Kristel. Houd ons op de hoogte. In de kijker. eengezinswoning 3470 KORTENAKEN 189.000., 811 m 2. 206 m 2. In de kijker. appartement 3300 TIENEN 249.000., 125 m 2. In de kijker. huis 1930 NOSSEGEM 415.000., 486 m 2. 196 m 2. Grimbergen Leuven Steenokkerzeel Tienen.
Clintimmo, uw professionele partner.
U kan niet alleen bouwen op onze jarenlange ervaring maar ook op onze kennis van de regionale markt. Het vastgoed in Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren kent voor ons geen geheimen. Voor ons is vastgoedmakelaar geen beroep, maar een passie.

Contacteer ons

immo makelaar huis verkopen zonder makelaar appartement verkopen aan makelaar huis verkopen makelaar makelaar verkopen huis huis verkopen aan makelaar huis verkopen zonder makelaar gratis huis verkopen via notaris of makelaar huis verkopen via makelaar zelf huis verkopen zonder makelaar wat doet een makelaar bij het verkopen van een huis woning verkopen zonder makelaar