vastgoed verkopen
Vermijd deze 7 blunders bij het verkopen van je huis Zimmo.
02/02/2021 0 Hoe bereken je een correcte huurprijs? 12/01/2021 0 9 vragen om te stellen voor je gaat huren. 17/12/2020 0 Wie betaalt de herstellingen aan een huurwoning? 16/12/2020 0 Alleen wonen: 7 slimme tips voor een veilige woning. 04/02/2021 0 5 stappen om goede fotos van je woning te maken. 26/01/2021 0 6 redenen waarom je niet moet wachten tot de lente om je woning te verkopen. 05/01/2021 0 5 dingen om te doen wanneer geïnteresseerden je huis bezichtigen. 08/12/2020 0 Kan je je huis schenken wanneer je nog leeft? Zimmo is de 360-partner voor de huizenzoeker en de vastgoedprofessional in België. Met het merk Zimmo bundelen we meer dan 140.000 vastgoedzoekertjes op onze site, zimmo.be en bereiken we meer dan 4 miljoen bezoekers per maand. Dagelijks publiceert Zimmo ook het meest recente vastgoedaanbod in Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Daarnaast geven we informatiedossiers omtrent bouwen, renoveren en kopen of investeren in vastgoed uit.
De onverwachte voordelen van een huis verkopen via een vastgoedmakelaar IMMOSCOOP Blog.
Samenwerken met een makelaar bij de verkoop van je huis of appartement biedt dus duidelijk voordelen. Een goede makelaar zal er altijd voor proberen te zorgen dat de snelheid waarmee een woning verkocht wordt en de uiteindelijke verkoopprijs opwegen tegen het ereloon dat hij van de cliënt ontvangt in ruil voor de geleverde diensten. Maar hoe weet je als cliënt dat je een goede makelaar te pakken hebt? Het eerste dat je controleert bij het uitkiezen van een vastgoedmakelaar is uiteraard de erkenning door het BIV, het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Op de website van het BIV kun je eenvoudig de erkenning van een makelaar controleren of je kunt een erkende makelaar bij jou in de buurt zoeken. Zonder erkenning mag een makelaar z'n' diensten niet aanbieden in ons land. Je kunt een makelaar bij een eerste kennismakingsgesprek ook altijd enkele vragen stellen over zijn of haar manier van werken. Een vastgoedmakelaar zal daar graag op antwoorden, uiteindelijk is een vertrouwensband met de cliënt immers de basis van een goede zakelijke relatie. Mogelijke vragen die je je makelaar kunt stellen zijn.: Via welke kanalen wordt mijn woning geadverteerd?
Wanneer vastgoed kopen of verkopen? Recht en Geld Plusmagazine.
Wanneer vastgoed kopen of verkopen? Uit Plusmagazine van 20/06/2019. 06/08/19 om 1100.: Bijgewerkt op 19/08/19 om 1419.: Je wil snel en tegen een goede prijs verkopen. Zet je je woning dan best in de zomer te koop? Of maakt het seizoen niet uit?
Geld verdienen met vastgoed 2021 Verbouwkosten.
Financieren voor een ander dus. De eerste optie kopen en verkopen is de meest simpele vorm van geld verdienen met vastgoed. Je koopt en verkoopt het met hopelijk winst, eventueel na een verbouwing. Deze vorm van vastgoedhandelaren/ projectontwikkelaars/ flippers zorgt al sinds mensenheugenis voor rijkdom van mensen die dit succesvol aanpakken. Direct en indirect rendement. Met optie kopen en verhuren profiteer je van direct en indirect rendement. Het directe rendement krijg je door verhuurinkomsten en het indirecte rendement komt wanneer het pand ooit verkocht wordt. Deze optie is feitelijk een afgeleide van de eerste want feitelijk doe je hetzelfde als optie 1 alleen verhuur je de woning en dan nog voor 1 of meerdere jaren. Ooit zal hij weer verkocht worden. Deze 3e optie financieren is wat minder bekend maar nu banken lastiger geld lenen aan woningkopers kun zelf leningen verstrekken met daarop een rente.
Verkoop uw woning zonder makelaar met home2sell.
Papestraat 19 8880 Ledegem. 295 m 2. 4 kwalitatieve BEN-Woningen met zonnige oriëntatie inclusief 3 slaapkamers, dressing en inpandige garage 3 VERKOCHT 1 IN OPTIE. Flandriastraat x 8800 Roeselare. 147 m 2. Landelijk gelegen villa met 4 slaapkamers en prachtig verzicht op 1532m2. Heidestraat 5 8820 Torhout. 198 m 2. Instapklaar lichtrijk appartement met 2 slaapkamers dichtbij het centrum. Oude Veurnestraat 77 3 8900 Ieper. 84 m 2. Volledig gerenoveerde woning 2021 met 3 slaapkamers, terras en zonnige tuin op rustige locatie. Hellestraat 19 8560 Wevelgem. 125 m 2. Ook van plan om uw eigendom te verkopen? Wij helpen u graag op weg. Schakel onze hulp in. Wat is uw verkoopprijs? Verkoop uw eigendom mét ondersteuning van home2sell, zonder makelaar, zonder verkoopscommissie. Eénvoudig uw woning verkopen? Dankzij de marketing pakketten van home2sell verkoopt u uw eigendom zelf, snel en aan de maximale verkoopprijs.
Woning verkopen Bobinvest koopt alle soorten vastgoed.
want de administratie en kosten van de nodige attesten en bijhorende administratie zijn gewoon voor ons. Wij regelen en betalen alles. Bobinvest is namelijk geen makelaar, maar wel de rechtstreekse koper van uw woning. Het is niet nodig om uw woning publiekelijk te koop te zetten. Er moet ook niemand langskomen om uw woning te bezichtigen. Expertise voor elke woning en situatie., omdat we als professional heel wat panden kopen, kunnen we ook voor moeilijkere situaties de gepaste oplossing zorgen. Mogelijk om nog even te blijven wonen en voorschot van 10% op het bod te ontvangen. Vervallen of verkrotte woningen. Zonevreemd of vastgoed zonder vergunning. Woningen die dreigen openbaar verkocht te worden. Voor elke klant. Is een vastgoedhandelaar iets voor u? Bobinvest is in tegenstelling tot de gewone koper niet snel bang van ingewikkelder vastgoed. U kan op de onderstaande fotos klikken om getuigenissen van onze klanten te lezen.
5 valkuilen voor wie zijn woning zelf verkoopt Netto.
Ik verkoop mijn woning. Ik verkoop mijn woning Met een makelaar of niet? 5 valkuilen voor wie zijn woning zelf verkoopt. Is een vastgoedmakelaar zijn geld waard? Haal ik een hogere verkoopprijs met een openbare verkoop? Wat u moet weten bij een online openbare verkoop. Bepaal uw prijs. Hoeveel is uw woning waard? Hoe leest u een schattingsverslag van uw woning? 5 documenten die niet mogen ontbreken als u uw woning verkoopt. Welke kosten zijn voor rekening van de verkoper? Van bod tot akte. Mag ik een voorschot vragen aan de koper? Waartoe verbind ik me met een compromis? Hoe wordt buitenlands vastgoed in een erfenis belast?
Verkopen via een vastgoedmakelaar biedt veel meer voordelen dan een onderhandse verkoop Immo Liv'it.'
aankoop akte Appartement arei attesten betonstop bod bodemattest bouwgrond elektrische keuring epc Huren Huurdecreet kopen makelaar Nieuwbouw notaris notariële akte onderhandse verkoop opschortende voorwaarden pid postinterventiedossier ruimtelijke ordening studentenkamer Te huur Te koop vastgoed Verhuren verkopen. Erkenning toegekend in België. BTW BE 0818.581.812. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars., Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel, België. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. Derdenrekening ING: BE11 3701 2960 7548. 32 470 55 64 24. Hou me op de hoogte. Je vindt ons op. Immo Liv'it' 2021 Disclaimer. Bouwgrond, Woning, Huis, Appartement, Studio, Garage, Loft Te Koop of Te Huur in Vlaams-Brabant: Aarschot, Begijnendijk, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Diest, Erps-Kwerps, Haacht, Heist-Op-Den-Berg, Groot-Herent, Veltem-Beisem, Winksele, Herselt, Heverlee, Holsbeek, Kaggevinne, Kampenhout, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal, Rotselaar, Leuven, Lubbeek, Nieuwrode, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Sint-Joris-Weert, Tervuren, Tienen, Tremelo, Vilvoorde, Wezemaal, Zoutleeuw.
Metadata wonen Verkopen vastgoed: aantal transacties, verkoopprijs Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Ontwikkelingssamenwerking en buitenlands beleid. Verkopen vastgoed: aantal transacties, verkoopprijs. Algemene Directie Statistiek. Jaarlijks, er worden ook cijfers per kwartaal kenbaar gemaakt. Statistiek van de verkoopakten die geregistreerd worden door de administratie van het kadaster. De vermelde verkoopprijzen omvatten noch de registratierechten, noch de notariskosten.

Contacteer ons

renoveren vastgoed verkopen huis ontwerpen eigen huis interieur huis en interieur ideeen woning interieur ideeen horeca bureau plus heijn