vastgoed verkopen
Zelf uw Vastgoed verkopen Miximmo Vastgoed.
Onder het moto Zelf" uw vastgoed verkopen" biedt Marc Teulinghx een professioneel op maat gemaakt verkoopsbord en inlassingen in kranten, tijdschriften en diverse immo websites, maar de verkoper regelt zelf de afspraken met potentiële kopers, ontvangt bezoekers en stelt de verkoopprijs vast.
Woning verkopen Bobinvest koopt alle soorten vastgoed.
Waar zijn jullie actief? Wij kopen woningen in Limburg en omstreken. Sinds 2019 zijn we naast Limburg ook actief in Wallonië regio Luik en Vlaams-Brabant van Diest tot Tienen. Tot welke prijsklasse kopen jullie? Onze focus ligt op het renoveren van oude woningen. Daarom kopen we vooral huizen onder de 99.000 euro. Woningen boven deze prijsklasse kunnen afhankelijk van de situatie ook in aanmerking komen. Bekijk alle veelgestelde vragen. Zijn we verplicht uw bod/prijs te aanvaarden? U bent niet verplicht ons voorstel of bod te aanvaarden. Wordt er vertrouwelijk omgegaan met mijn gegevens? Wij vinden de veiligheid van uw gegevens enorm belangrijk. Daarom hebben we een gedetailleerde privacyverklaring om de veiligheid van uw gegevens te garanderen. Wij willen nog een tijdje blijven wonen. Wij begrijpen dat iedere situatie verschillend is. Wij zorgen voor elk probleem een oplossing. Mijn eigendom beschikt niet over een EPC-attest, geen elektriciteitskeuring, noch bodemattest. Is dit een probleem? Wij zorgen kosteloos voor alle nodige attesten en keuringen. Mijn woning is slechts gedeeltelijk gerenoveerd. Dat is geen probleem Veel, weinig of helemaal geen werk, alles komt in aanmerking. Wij kopen alle mogelijke soorten van vastgoed.
De onverwachte voordelen van een huis verkopen via een vastgoedmakelaar IMMOSCOOP Blog.
Mogelijke vragen die je je makelaar kunt stellen zijn.: Via welke kanalen wordt mijn woning geadverteerd? En hoort internet daar ook bij? Een goede makelaar heeft tegenwoordig een strategie op internet, woningen worden niet altijd meteen op zoekertjessites geadverteerd maar foto's' en/of video's' op een eigen website worden bijna standaard aangeboden. Kan ik enkele voorbeelden zien van woningen die afgelopen maanden via uw kantoor verkocht werden? Hoeveel woningen heeft uw kantoor momenteel in aanbod? Een groot aanbod is niet noodzakelijk een slecht teken, als je makelaar tenminste met een kantoor werkt dat groot genoeg is om elke woning in het aanbod de nodige aandacht te geven. Wat gebeurt als ik mijn samenwerking met uw kantoor wil stopzetten? Welke garanties kunt u mij bieden als ik mij door u laat begeleiden? Op zoek naar een betrouwbare vastgoedmakelaar in uw regio? Klik hier voor een lijst van erkende IMMOSCOOP makelaars. Like ons op Facebook Volg ons op Twitter. 6 redenen om je huis te verkopen via een makelaar. access_time 2 Augustus, 2016. Immoscoop Voordelen Vastgoedmakelaar Vastgoed Makelaar Verkopen Particulier Wetgeving Goedkoper Kostenbesparing.
Huis verkopen zonder makelaar?
Vaak gestelde vragen. Verkopen zonder makelaar. Hét online biedplatform. voor jouw vastgoed! Je huis zelf verkopen. Een huis kopen. Gratis én snel je huis verkopen? Home zelf je huis verkopen. Ben je van plan om je huis uit de hand te verkopen? Dan ben je bij soldandset.be aan het juiste adres. Soldandset.be ondersteunt je bij de verkoop van je huis, appartement, garage, bouwgrond of bedrijfspand. Je verkoopt je eigendom zelf via de tools van soldandset.be en gedurende gans het verkoopproces blijf je de teugels zelf in handen houden! Verkoop je woning. Hoe je huis verkopen zonder makelaarskosten? Soldandset.be geeft je de mogelijkheid om op een heel eenvoudige manier je huis zelf te verkopen, dit helemaal gratis, zonder makelaarskosten want bij een effectieve verkoop betaalt de koper een veilingfee. We geven je tips hoe je je huis zo hoog mogelijk kunt verkopen! Via ons online biedplatform toets je de markt volledig af en verkoop je straks aan de maximale prijs!
Huis verkopen? Kies voor een vlotte verkoop via Verhelst Vastgoed.
Kies voor een zorgeloze verkoop! Onze makelaars zetten al hun ervaring en expertise in om uw vastgoed vlot en aan een correcte prijs te verkopen! Vraag een gratis schatting aan! Zelf uw huis verkopen of kiest u voor zekerheid en gemoedsrust? Uit de hand of uit bekwame handen te koop?
Huis kopen of verkopen in Limburg, de Kempen of Vlaams Brabant Immofusion.
U wordt begeleid door een professionele en ervaren makelaar die u persoonlijk begeleidt. Voor iedere woning maken wij een 3D-tour. Mensen kunnen vanuit hun luie stoel een virtueel bezoek brengen aan uw woning. Van iedere woning maken wij plattegronden met de correcte afmetingen. We maken een videoclip van iedere woning. Hiervoor maken we onder andere gebruik van drones. Alle woningen worden op onze social media kanalen aangeboden. Voor en na renovatie: we maken visualisaties om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn om een woning te renoveren. Uw huis kopen of verkopen? Heeft u na het bekijken van onze website vragen of wilt u praten over uw aan of verkoopplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen of maken graag een afspraak met u. Ik wil een afspraak. Georges Lenssen Zaakvoerder ImmoFusion Maasland. Jochen Ubachs Accountant 078787870. Joyce Schraepen Commercieel bediende vastgoed 078787870 0499923319.
Je huis verkopen? Gratis schatting? First Immo.
Verkopen op lijfrente: Wat houdt het juist in? Je komt het vandaag opnieuw vaker tegen: de verkoop op lijfrente. Het heeft voordelen voor zowel koper als verkoper. Voor de koper is het een uitgelezen kans om met een klein kapitaal toch te investeren in vastgoed.
FAQ omtrent immo verkopen Albert Vastgoed.
Hoe weet ik welke prijs ik moet vragen voor mijn woning? Het beste is om de woning te laten schatten door Albert Vastgoed of een notaris. Aan de hand van verschillende factoren kunnen wij bepalen wat een eerlijke vraagprijs is voor jouw woning. Ben ik verplicht te verkopen als iemand de vraagprijs biedt?
Vermijd deze 7 blunders bij het verkopen van je huis Zimmo.
Publiceer uw pand. Zimmo.biz voor vastgoedmakelaars. Zoek een vastgoed professional. Werken bij Zimmo. Dieren in huis. Bouwen en renoveren. Investeren in vastgoed. U bent hier: Home Advies Vermijd deze 7 blunders bij het verkopen van je huis. Vermijd deze 7 blunders bij het verkopen van je huis. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By PJG on 12/02/2018 Advies, Verkopen verhuren. Een huis of appartement verkopen in België een makkie? Tja, we hebben nog altijd een stabiele huizenmarkt en genieten van lage rentevoeten. Een koper kan daardoor meer kapitaal uitgeven aan een woning. Een ideaal klimaat dus om je woning te koop te zetten. En toch zijn er enkele gevaarlijke, dure valkuilen. Vermijd alvast de volgende grote verkoopblunders.: Je huis helemaal zelf verkopen. Het kan best, maar er komt veel meer kijken dan je denkt. Je hebt de ervaring en vaardigheden van een makelaar nodig. Hij of zij kent de markt, en weet hoe je je woning in de verf zet. Onderzoek bewijst het steeds opnieuw: zonder makelaar krijg je je woning minder snel en voor minder geld verkocht.

Contacteer ons

renoveren vastgoed verkopen huis ontwerpen eigen huis interieur huis en interieur ideeen woning interieur ideeen horeca bureau plus heijn