faillissement
faillissement / vereffening VRT Taal.
Die rechtbank spreekt zich uit op verzoek van de onderneming zelf of van een van de schuldeisers. Als de onderneming zelf het initiatief neemt, vraagt de raad van bestuur het faillissement aan bij de handelsrechtbank. Tegelijk met de uitspraak van het faillissement stelt de handelsrechter een curator aan.
Advies over ondernemingen in moeilijkheden of faillissementen. Jureca.
Als een handelaar zijn financiële verplichtingen niet langer kan voldoen voldoen en zijn krediet geschokt is banken willen hem/haar geen krediet meer verschaffen, wordt meestal door de handelaar zelf of door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.
Klaar voor een nieuwe kans na een faillissement? Ontdek Impulskrediet.
Er zijn heel wat mogelijkheden om na een faillissement opnieuw te starten. Ondernemers die ooit al een faillissement hadden en zo op een zwarte lijst terechtkwamen of in schuldbemiddeling zitten, hebben het moeilijk om opnieuw te lenen bij een bank.
Zoeken naar faillissementen en opschortingen FaillissementsDossier.be.
Zoeken naar faillissementen en opschortingen. Doorzoek onze database met alle faillissementen en surseances. De publicaties van alle rechtbanken worden dagelijks aangevuld met vele openbare gegevens over de failliet, waaronder nieuws, curator, branchecodes, handelsnamen, adresgegevens en openbare faillissementsverslagen. Zoek op ondernemingsnummer, publicatiekenmerk, naam, kvknummer, plaats of ga naar uitgebreid zoeken.
Falingen Made in Kempen.
Summiere afsluiting faillissement van: KIRA CLEANING BVBA Geopend op 4 april 2017 Referentie: 20170361 Datum vonnis: 31 maart 2020 Ondernemingsnummer: 0895.390.865 Aangeduide vereffenaars: RAMAN BRIGITE, VELDLEI 7/5, 2970 SCHILDE. Voor eensluidend uittreksel: De griffier, B. Nood aan volledige financiële informatie over bedrijven?
Faillissement FOD Financiën.
Als derde, wat moet ik doen om een storting uit te voeren bij de Deposito en Consignatiekas in het kader van een faillissement? Indien het een actief faillissement betreft: Vermeld het KBO-nummer van het faillissement of het nationaal nummer in het kader van een persoonlijk faillissement wanneer u een storting wenst te doen.
Kledingketen Forever 21 op het randje van het faillissement Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Kledingketen Forever 21 op het randje van het faillissement. 30/09/2019 om 0607: Bron: BELGA Print Corrigeer. De Amerikaanse kledingketen Forever 21 heeft faillissementsbescherming aangevraagd. Dat blijkt uit papieren die bij een rechtbank in de staat Delaware zijn ingediend.
Garantiefonds betaalde al duizendtal dossiers uit na faillissement Thomas Cook, nog 21.000 dossiers te gaan Binnenland Nieuws HLN.
Het Garantiefonds Reizen heeft na het faillissement van touroperator Thomas Cook eind september nu al een duizendtal dossier uitbetaald. Het gaat om 2.069 reizigers, goed voor een bedrag van anderhalf miljoen euro, zegt Mark De Vriendt, directeur van het Garantiefonds Reizen.
Pro deo advocaat faillissement.
Pro deo advocaat faillissement. Wanneer een privé persoon particulier of rechtspersoon vennootschappen niet meer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen dan bestaat het risico dat de rechtbank het faillissement zal uitspreken. Zijn er signalen dat er een faillissement zit aan te komen?

Contacteer ons

levenspartner vlaanderen appartement huur kinderkleding faillissement rotterdam aftrekbaar particulier kosten hypotheek huis verkopen huis verkopen en kopen hypotheek huis verkopen hypotheek beeindigen