makelaar vastgoed
Immo Point Vastgoedkantoor Vastgoedmakelaar Immo Wonen.
Zichtrekeningen en spaarboekjes zijn veilig maar ze brengen geen intrest meer op. Meer nog de waarde verdampt door de inflatie. Een investering in Belgisch vastgoed is ook een veilige belegging waar de waarde wél elk jaar van stijgt. Dat wordt eens te meer bewezen door de evolutie van de vastgoedprijzen tijdens het eerste semester van 2016. Deze cijfers worden gepubliceerd door de Algemene Directie Statistiek van de FOD Economie. Ze geven aan dat de vastgoedprijzen in nagenoeg elke regio en voor elk type vastgoed beperkt gestegen zijn. Stevige winterprik op komst. Stevige winterprik op komst! Vanaf volgende week maandag 16 januari 2017 zal gedurende één week de temperatuur onder 0 blijven.
Home ImmoVivo.
Ben je op zoek naar een erkende vastgoedmakelaar dan ben je bij Immo Vivo aan het juiste adres! Immo Vivo werd in 2014 opgericht door Tom Voet. Zijn passie voor vastgoed gecombineerd met zijn zin om te ondernemen vormde het fundament voor de lancering van Immo Vivo.
Vastgoed kopen en verkopen Oximo, dé 1% makelaar.
We gebruiken cookies om je surfervaring te verbeteren. Bel ons: 078 487 078. Nieuws Visie Team Verkochte panden Onze klanten Onze partners In de pers Vacatures. Voor verkopers Voor kopers. Contacteer ons voor een gratis schatting. 078 487 078. Verkopen aan 1% commissie? Contacteer ons voor een gratis schatting Ontdek jouw Oximo voordelen. Alles wat je verwacht van een makelaar. Dankzij onze persoonlijke aanpak en kennis van zaken, staan we met ons team steeds klaar om jou te begeleiden bij de verkoop van je woning. Dit in volle transparantie.
Hertog Makelaars Vastgoed in vertrouwen. Hertog Makelaars.
Hertog Makelaars Vastgoed in vertrouwen. Bent u op zoek naar een woning of een appartement te koop of te huur in de noordrand van Brussel Grimbergen, Meise, Vilvoorde, of bent u van plan uw woning of appartement te verkopen of te verhuren?
Sinjoor Makelaars Vastgoed Te Koop en Huur.
Welkom bij Sinjoor Makelaars. Wil u vastgoed verkopen of verhuren in of rond Antwerpen? Dan moet u bij Sinjoor Makelaars zijn. Sinds de oprichting in 1985 door Ivo Van Strydonck, heeft ons kantoor al vele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller. Zo bewezen we onze waarde al bij de verkoop en verhuur van meer dan 20.000 eigendommen in de regio. En van die opgebouwde kennis en kunde profiteert u ook. Want of het nu gaat om een woning, appartement, penthouse, handelspand, studio of villa. Te koop of te huur. Ons team van 7 BIV-erkende vastgoedmakelaars en 3 professionele medewerkers realiseert uw vastgoedtransactie. Snel en efficiënt. Je ideale huis onderstreept je persoonlijkheid, het inspireert en geeft nieuwe energie.
Axel Lenaerts Erkend Makelaar Vastgoed Gent Waasland.
Nieuwbouw appartement tussen Coupure en centrum Gent. Nieuwbouw appartement met prachtig uitzicht te huur in Gent. Ruime woning te huur in omgeving Station Gent. Handelspand 100m te huur op toplocatie centrum Gent. Gemeubelde rijwoning te huur in Gent. Zéér leuke woning met tuin in Tielrode. Exclusief appartement te huur in centrum Gent. Vernieuwd appartement in herenwoning te huur in Gent. Vernieuwd gelijkvloers appartement te huur in Gent. Bekijk meer panden 90. TE KOOP TE HUUR. Zoek op gemeente of postcode. 9170 DE KLINGE. 9840 DE PINTE. Verhalen van klanten. Vastgoed gaat niet zozeer over gebouwen, maar over mensen, over hun behoeftes en dromen, over het vinden van een plek waar die gekoesterd kunnen worden. Axel Lenaerts makelaars. Je moet zowel de mens als de baksteen begeleiden. Axel Lenaerts verhuist naar een nieuw pand in Sint-Niklaas. Lees alle verhalen. Blijf op de hoogte van ons vastgoednieuws en updates. Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze privacy policy. U wil een huis kopen in.
Vivendi Vastgoed.
Vivendi Vastgoed Turnhout. Vivendi Vastgoed Turnhout uw betrouwbare makelaar in de Kempen. Ons kantoor is gespecialiseerd in het bemiddelen bij de verkoop en verhuur van uw residentieel en commercieel onroerend goed, alsook van nieuwbouwprojecten. Indien u vragen heeft over het kopen, verkopen, huren of verhuren van woningen, villa's, appartementen, gronden of handelszaken.,
WALLS Vastgoedmakelaars Disclaimer.
Met vastgoedkantoren in Antwerpen centrum, Beveren en Linkeroever, bieden wij een breed aanbod aan immobiliën aan bij jou in de buurt. Ons team begeleidt aankoop en verkooptransacties van zowel residentieel en commercieel vastgoed, nieuwbouw als opbrengsteigendommen en staat jaarlijks in voor de verhuring van honderden panden. In Antwerpen Zuid bijvoorbeeld staan heel wat appartementen te koop, dicht bij de Kaaien en dicht bij het centrum.
Vansweevelt Makelaars.
Te koop in Vorselaar. Te koop in Heist-op-den-Berg. Te koop in Lille. Te koop in Beerse Vlimmeren. Te koop in Ranst. Appartementen te koop. Te koop in Turnhout. Te koop in Beerse. Te koop in Geel. Te koop in Oud-Turnhout. Te koop in Olen. Te koop in Vosselaar. Te koop in Vorselaar. Te koop in Grobbendonk Bouwel. Te koop in Lille. Te koop in Lille Poederlee. Nieuwbouw Laakdal Veerle. Nieuwbouw Westerlo Tongerlo. Panden te huur. Te huur in Turnhout. Te huur in Beerse. Te huur in Geel. Te huur in Dessel. Te huur in Oud-Turnhout. Te huur in Olen. Te huur in Herentals. hou me op de hoogte van het aanbod. Volg ons op. Bekijk ons aanbod. Woning verkopen buiten de Kempen? Wij bevelen volgende vastgoedkantoren aan voor de verkoop van uw huis of appartement.: Leuven Mechelen Brussel Hageland: www.living-stone.be gespecialiseerd in immo Leuven. Dilbeek Ninove Halle Pajottenland: www.pajota.be gespecialiseerd in immo Dilbeek. Gent Leiestreek Vlaamse Ardennen: www.rosseel.be gespecialiseerd in immo Gent. Vansweevelt Makelaars 2020 SINDS 1989.

Contacteer ons

kosten makelaar verkoop woning appartement verkopen zonder makelaar makelaar vastgoed wat kost huis verkopen via makelaar zonder makelaar huis verkopen wat kost een makelaar bij verkoop huis huis verkopen via makelaar of notaris kosten makelaar bij verkoop huis huis verkopen aan familie zonder makelaar