zonder makelaar huis verkopen
Zelf je huis verkopen? Onze immo-expert geeft tips WOON. HLN.
Plaats een reactie. Immoparaat doet aan vastgoedstyling geen vastgoedkantoor Je creëert een meerwaarde en zorgt voor een sneller verkoop. Niet verwonderlijk dat dit enorm aan het opkomen is in België. Kijk maar naar programma's' zoals Huizenjager, Huis in aanbieding, etc. Ik ben maar weinig geschoold maar ik koop en verkoop al mijn huizen meer dan vijftig nu zonder makelaar. Ik zie absoluut niet in wat hun toegevoegde waarde is. Ik vind ze zelf lastig.
Huis verkopen zonder makelaar: Goed te doen, maar kost hoop tijd RTLZ.
Je eigen huis verkopen kost een hoop tijd. Niet alleen omdat het een hoop handelingen zijn, maar ook omdat je zult moeten studeren. Heb je tijd en zin om je in te lezen in de lokale huizenmarkt en de wet en regelgeving? Zo niet, dan kun je beter met een makelaar in zee gaan. Je zult een vraagprijs moeten vaststellen en voor jezelf duidelijk hebben wat je ondergrens zal zijn. Daar zul je onderzoek naar moeten doen, bijvoorbeeld door een taxatierapport op te laten stellen. Ook kun je via het Kadaster de laatste verkoopprijs van huizen in de buurt vinden. Je moet de hele papierwinkel zelf opstellen. De belangrijkste: het koopcontract. Daarvoor kun je het modelcontract gebruiken dat is opgesteld door o.a. de Consumentenbond en de NVM. Daarbij moet je allerlei documenten aanleveren, zoals een definitief energielabel, splitsingsakte bij een appartement en akte van levering. Twijfel je of het contract in orde is? Dan kun je een jurist laten meekijken, onder andere Vereniging Eigen Huis biedt dit aan als betaalde service.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal attesten kunnen voorleggen en moet de verkoopadvertentie verplicht bepaalde informatie bevatten. Zo krijgen de potentiële kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. Keuringsattest van de elektrische installatie. Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan.
wekopenuweigendom.be Eigen huis verkopen zonder makelaar.
Eigen huis verkopen zonder makelaar. Ons team komt uit de vastgoedsector. Wij hebben jarenlang een landmeters en vastgoedkantoor kantoor gerund, waar wij de kennis en expertise hebben opgedaan die wij nu perfect kunnen gebruiken om uw huis aan te kopen tegen de juiste prijs.
Vastgoedplatform 7 tips om zelf je huis te verkopen.
U kunt nu GRATIS een website maken voor uw woning, en zo nog beter uw woning promoten en sneller verkopen. Succes met de verkoop, Woontje.BE. De makelaar vertelt huis verkopen. mei 30, 2010 951.: Leuk om eens te lezen hoe dit gaat in België. Daar zit toch weer een verschil in. Voor wie wil weten hoe dat in Nederland gaat vindt u onder bovenstaande link meer informatie. jun 5, 2010 1409.: Een onafhankelijke waardebepaling van woning, appartement of bouwgrond zonder makelaar kan je krijgen via de website http//www.eigenwoningwaarde.be.:
Je huis verkopen? Doe het zelf zonder makelaar.
Een makelaar neemt gemiddeld commissie op een huis met een verkoopprijs van. VERKOOPJEHUISZELF.BE is geen makelaar. Wij begeleiden u bij de verkoop van uw huis en rekenen een vast tarief aan voor onze diensten, in tegenstelling tot een makelaar die een percentage neemt op de verkoopprijs. Dit kan wanneer u zelf een aantal taken van de makelaar overneemt. We bieden onder andere ondersteuning bij het verzamelen van alle benodigde documenten, voeren promotie op de belangrijkste zoekertjessites en social media en voorzien een professioneel verkoopbord. Omdat niet iedereen dezelfde noden heeft, bieden we verschillende formules aan zodat u op voorhand weet wat u krijgt en wat u betaalt. U regelt zelf de afspraken met potentiële kopers en doet zelf de bezichtigingen. Op die manier behoudt U de controle. VERKOOPJEHUISZELF.BE staat tijdens het volledige verkoopproces voor u klaar met advies. Bespaar duizenden euros. Op uw maat. U behoudt de controle. Geen onverwachte kosten. Deze eigenaars verkochten zelf aan de hand van het VERKOOPJEHUISZELF.BE stappenplan.
Heb je plannen om je woning te verkopen zonder makelaar? Immo Vercammen.
Je makelaar kent de woningmarkt én je buurt, en is bovendien opgeleid om de verkoopprijs van je huis juist in te schatten. Je profiteert van het communicatienetwerk van je makelaar. Hij verspreidt je zoekertje op vastgoedwebsites, sociale media, in lokale krantjes en stuurt het ook gericht naar mensen die op zoek zijn naar een woning zoals die van jou. Je springt dus in korte tijd in het oog van gigantisch veel potentiële kopers, veel meer dan je zelf kunt bereiken via een Facebookbericht of mond-tot-mondreclame. Je makelaar regelt de afspraken voor jou. Zo blijf je gespaard van tientallen telefoons. Tijdens de rondleiding laat de makelaar je bezoekers al dromen van een nieuw leven in je huis. Hij kan technische tips geven en biedt een geruststellend antwoord op élke vraag van de toekomstige koper. Allemaal niet zo vanzelfsprekend als je zelf geen verkoopervaring met vastgoed hebt. Als je je huis wilt verkopen, kies dan voor zekerheid, een correcte prijs en vlotte administratie. Immo Vercammen helpt je daarbij. Je krijgt er nog steeds gratis en vrijblijvend professioneel advies.
Zelf uw eigen huis verkopen zonder makelaar?
Gratis lidmaatschap van de. 123 vrienden community. Deskundige hulp van de vastgoedcoach. U wilt zelf uw woning, appartement of grond verkopen zonder een dure makelaar. Met de deskundige hulp van de gediplomeerde vastgoedcaoch is dat geen probleem. Daarbij houdt een notaris toezicht op de wetten en regels. Veel meer dan bij een makelaar krijgt u inzicht in het proces en bepaalt u zelf wat er gebeurt. U krijgt de hulp zo intensief als u zelf wenst.: van een volledig Verkoop-zelf-je-huis Pakket tot intensieve 1 op 1 ondersteuning. Hulp op maat. Zo intensief als u zelf wenst, maar altijd deskundig! Correct met wetten en regels onder toezicht van een notaris! Tips om uw huis sneller te verkopen. Vele tips en tricks die nuttig zijn bij de verkoop! Meer winst voor de verkoper. Verhoog de waarde van uw woning op vele manieren! De leiding over het proces. U heeft zelf de touwtjes in handen en de vinger aan de pols, dat houdt de vaart er in!
Zelf je huis verkopen zonder commissie en zonder makelaar AMJ Vastgoed Houthalen-Helchteren.
IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/verkocht.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/handelspanden.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/te-koop.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/te-huur.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/faq.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318show/p/over-ons.html. in de kijker. IN DE KIJKER_typestickyc4m0l1icon1h318showpost. in de kijker. /fa-share-alt/ DEEL MET UW NETWERK. /fa-envelope-o/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF. Lees vorige berichten. Lees hier onze Privacy Cookies regels. /fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATEStypebloggingm0cate0sn0rm0c7va0showpost. in de kijker. /fa-fire/ TRENDING DEZE MAANDtypeonehidepost. DE ABDIJHOEVE in Houthalen TE KOOP. VERKOCHT Bent u op zoek naar een handelspand? Bekijk dan zeker ons aanbod. Niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons en w. Nieuwbouw stadswoningen in Houthalen. Prachtige nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers, inpandige garage en private tuin Deze 3 prachtige nieuwbouw. Sfeervol horecapand te koop in Rekem Lanaken. VERKOCHT in huurkoop Bent u op zoek naar een handelspand? Bekijk dan zeker ons aanbod. Niet gevonden wat u zoekt? 2015 AMJ Vastgoed Houthalen-Helchteren. All rights reserved. Abonneer u op onze blog. diensten7faq10handelspanden1in, de kijker6nieuws8te, koop3verhuurd11verkocht12., AMJ Vastgoed Houthalen-Helchteren: Zelf je huis verkopen zonder commissie en zonder makelaar.

Contacteer ons

kosten makelaar verkoop woning appartement verkopen zonder makelaar makelaar vastgoed wat kost huis verkopen via makelaar zonder makelaar huis verkopen wat kost een makelaar bij verkoop huis huis verkopen via makelaar of notaris kosten makelaar bij verkoop huis huis verkopen aan familie zonder makelaar