fiscaliteit
Boekhouding en fiscaliteit Vlaanderen.be.
Boekhouding en fiscaliteit. Voor elke zelfstandige is een goede boekhouding van essentieel belang. Statuten en jaarrekeningen van ondernemingen. Hoe lang moet ik documenten bewaren? Belastingen voor startende ondernemers. Net een zaak opgericht? Dan verandert er heel wat op fiscaal vlak.
Bedrijfseconomie: Fiscaliteit Faculteit Economie en Bedrijfskunde Universiteit Gent.
De master Bedrijfseconomie Fiscaliteit legt de klemtoon op conceptuele en fundamentele vraagstukken op nationaal en internationaal niveau. Terwijl de afstudeerrichting Fiscaliteit binnen de Handelswetenschappen zich meer richt op de fiscaliteit van kmo's' met voornamelijk aandacht voor compliance. De masterproef bestaat uit twee luiken: een seminariewerk over een actueel fiscaal thema en een praktijkgerichte tax game, ontwikkeld door Deloitte Belastingconsulenten.
Fiscaliteit De Standaard.
De regeling voor klokkenluiders die het eind 2018 niet haalde in België, komt op de agenda van de volgende regering. Wolters Kluwer, Johan Van Overtveldt, Fiscaliteit. 14/02/2020 Gepassioneerde fiscale minderheden. Fiscaliteit, Hoge raad voor Financiën. 14/02/2020 Belastinghervorming verzandt in politiek getouwtrek.
Accountancy-Fiscaliteit Mechelen Professionele bachelor Thomas More.
Fase 1 schetst het brede bedrijfseconomische plaatje en laat je kennismaken met de basis van accounting en fiscaliteit: courante boekhoudkundige verrichtingen, hun impact op de jaarrekening, de Belgische fiscale structuur en wetgeving. Je leert al een eenvoudige fiscale aangifte invullen en berekent de belastingen.
Fiscaliteit Eubelius.
32 2 543 32 38. 32 2 543 35 46. Het team fiscaliteit van Eubelius helpt dagelijks cliënten bij het beoordelen van fiscale opportuniteiten en risico's, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Aldus begeleiden wij ook cliënten bij het bekomen van fiscale rulings.
Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit Région bruxelloise Brussels Gewest.
Commissie voor Toegang tot Bestuursdocumenten CTB. Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit. Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit GOBF. De Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit GOBF is de belastingadministratie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Door de verschillende staatshervormingen zijn de gewestelijke bevoegdheden sterk toegenomen en is de nood aan fiscale autonomie alleen maar vergroot.
Fiscaliteit hervormen is sneller gezegd dan gedaan De Tijd.
Fiscaliteit hervormen is sneller gezegd dan gedaan. In hun memorandum Tips aan de politiek doen vijftig Vlaamse bedrijfsleiders fiscale aanbevelingen die vanuit hun hoek verrassend klinken maar niet helemaal nieuw zijn. De vraag is dus: waarom is van de voorstellen nog niets in huis gekomen?
De fiscaliteit van pensioensparen Wikifin.
De fiscaliteit van pensioensparen. De overheid wil je aanmoedigen om voor jouw pensioen te sparen. Ze doet dit door pensioensparen fiscaal voordelig te maken. Maar wanneer kom je in aanmerking voor een belastingvermindering? En wat gebeurt er op jouw 60 ste? Heb je recht op belastingvermindering? Als je geld belegt in een pensioenspaarfonds of in een pensioenspaarverzekering, dan mag je dit bedrag op jouw belastingbrief invullen voor een koppel is dat code 1361 voor een man en code 2361 voor een vrouw.
Postgraduaat Fiscaliteit UCLL.
En wil je je verder specialiseren in fiscaliteit? Deze opleiding geeft je de unieke kans om je, eventueel naast je job, te verdiepen in de belangrijkste fiscale vakdomeinen. Op het einde van je studie ontvang je het getuigschrift Postgraduaat Fiscaliteit.

Contacteer ons

scheiden alimentatie fiscaliteit 2016 oost kring dronten seo ikea