kring
Heemkundige Kring Essen.
Polytechnische Kring vzw.
Pedagogische Kring Leuven.
Op 11 maart is het tijd voor een onvergetelijke editie van het Galabal der Psychologen en Pedagogen! Dit jaar is speciaal voor ons allemaal De Pedagogische Kring viert hun 45 jarig bestaan en de Psychologische Kring zag 70 jaar geleden het levenslicht!
Restaurant Restaurant Zottegem Zottegem, De De Kring. Kring.
Restaurant in Zottegem gezocht? Restaurant De Kring is de perfecte locatie om even te verpozen in het centrum van de stad. Restaurant De Kring op het marktplein van Zottegem is de ideale tussenstop tijdens een dagje uit in de Vlaamse Ardennen.
Huis van de Geneeskundige Kring vzw.
Solvay Kring De studentenkring voor en door studenten Handelsingenieur!
De Solvay Kring is de studentenvereniging voor en door de studenten Handelsingenieur van de Solvay Business School aan de Vrije Universiteit Brussel. De kring werd bij de afsplitsing van de VUB in 1969 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de toonaangevende studentenverenigingen in de Brusselse studentengemeenschap.
Groene Kring De vereniging voor jonge land en tuinbouwers.
Groene Kring ontving op 12 maart verschillende jongerenpartijen op enkele land en tuinbouwbedrijven. Jong Groen, Jong VLD en Jong N-VA kwamen een kijkje nemen op het gemengd bedrijf melkvee akkerbouw van Bart Vanderstraeten, het witloofbedrijf van Sam Magnus en het varkensbedrijf van Bart De Baerdemaeker.
Welkom in freinetschool De kRing Samen de wereld ontdekken.
Welkom in freinetschool De kRing. Freinet in de kRing. Wie is wie? vertaalfiches voor ouders. Een kijkje in ons gebouw. Leerkring Nathalie Sofie. Samen de wereld ontdekken. Uitbreidingstraat 251 2600 Berchem. 03/239 30 22. MAILADRESSEN directie@de-kring.com secretariaat@de-kring.com zorg@de-kring.com. Zo is het GO!

Contacteer ons

scheiden alimentatie fiscaliteit 2016 oost kring dronten seo ikea